Vår egen verkstad

På Bokströms Guld är vi två guldsmedsmästare som arbetar med allt ifrån nytillverkning, omarbetning samt reparationer och service av kundens smycken.

Guldsmeder med stor erfarenhet

Företaget har sedan början på 1800-talet verkat inom guldsmedsbranschen och det är en tradition vi är stolta att bära. I huvudsak arbetar vi med guld, silver och ädelstenar.

Vi har egen tillverkning av vigsel- och förlovningsringar där vi kan erbjuda unikt utformade alternativ. För kontakt med någon av våra guldsmeder är det bra om man bokar tid. Hör gärna av dig till oss för vidare information.

Guldsmedsmästare Fredrik Mossberg

Guldsmedsmästare Lena Olausson

Verkstadsarbeten

Om en ring är för stor, arvegods skall justeras eller länkar skall ändras behöver man ta hjälp av guldsmedens kompetens och kunnande. I vår egen verkstad kan vi utföra alla tänkbara guldsmedsarbeten lokalt och med personlig kontakt. Vi har stor erfarenhet och är tillgängliga via butiken.

Reparationer

Även om ädelmetaller står sig genom sekler, är det inte ovanligt att låsmekanismer behöver repareras eller bytas ut. Stenar som inte längre sitter som de ska hör också till bekymmer man möts av. Detta är någonting vi kan hjälpa till med i Uddevalla. Genom Bokströms Guld finns erfarna guldsmeder med stor yrkeskunskap samt gediget intresse för smycken.

Välkommen in

Är du i behov av hjälp med nytillverkning, reparation, justeringar eller service? Vi fäster stort värde vid att få hjälpa våra kunder att åter bära de smycken de önskar.

Välkommen in till vår butik för tidsbokning!